Facebook

Fysiotherapie Meerzicht
Uiterwaard 3i
2716 VA Zoetermeer
079-3210820
info@fysiotherapiemeerzicht.nl

☰ Menu

Pauline Keemink

Pauline

Mijn naam is Pauline Keemink en ik ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Sindsdien heb ik een aantal jaar als fysiotherapeut gewerkt in verschillende eerstelijnspraktijken, onder meer in Amsterdam en Rotterdam.

Sinds januari 2018 bij ik bij Fysiotherapie Meerzicht in Zoetermeer aan het werk. Ik werk hier als fysiotherapeut en als kinderfysiotherapeut i.o. Ik volg de master kinderfysiotherapie, want werken met kinderen is hetgeen waar mijn hart ligt.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om actief bezig te zijn. Ik speel badminton bij BC Invictus in Waddinxveen en speel hier 2e divisie. Ook neem ik af en toe deel aan toernooien.

Naast sporten ben ik te vinden in het gezelschap van vrienden, hou ik ervan om met een backpack te reizen en ben ik graag bij mijn familie.

Beroepsvisie

De patiënt en klacht staan centraal in de behandeling. Ik stem elke behandeling zo goed mogelijk af op uw vraag om zo het herstel in het behandelproces een optimaal verloop te geven. Ik vraag hierbij ook een (actieve) bijdrage van u, want samen bereiken we het beste resultaat.