Facebook

Fysiotherapie Meerzicht
Uiterwaard 3i
2716 VA Zoetermeer
079-3210820
info@fysiotherapiemeerzicht.nl

☰ Menu

Martin Vermeulen

Martin  

Mijn naam is Martin Vermeulen (geboren 1987) en ik werk sinds 2009 in deze praktijk. Ik woon samen met Joyce in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik in 2009 ben afgestudeerd. Ervaring heb ik opgedaan in verschillende particuliere praktijken en een psychogeriatrisch verpleeghuis (voor dementerende ouderen). Momenteel ben in principe alle dagen in Meerzicht te vinden.

Hobby's

Sport; behalve het passief volgen van verschillende sporten, voetbal ik zelf nog 2 keer per week in clubverband bij voetbalclub GGK in Rotterdam. Daarnaast doe ik veel aan hardlopen. In april 2015 heb ik voor de eerste maal de marathon van Rotterdam (uit-)gelopen!

Beroepsvisie

Heel veel mensen, zowel jong als oud, vinden hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging, of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij er samen met u voor dat u weer beter kunt bewegen.

Specialisatie

Sinds een aantal jaar ben ik lid van het ClaudicatioNet, beter bekend als ‘etalagebenen’. Momenteel ben ik in de afrondende fase van het specialisatietraject.

In de toekomst hoop ik, naast “de vaten”, me ook te specialiseren in hart- en longproblematiek, waardoor ik hart-vaat-longfysiotherapeut ben.