Facebook

Fysiotherapie Meerzicht
Uiterwaard 3i
2716 VA Zoetermeer
079-3210820
info@fysiotherapiemeerzicht.nl

☰ Menu

RondOm Podotherapeuten

Logo podotherapie 2Binnen Gezondheidscentrum Meerzicht wordt gestreefd naar een multidisciplinaire samenwerking. Dit om in de eerste lijn een optimale zorg voor de patiënt aan te bieden. De nauwe samenwerking tussen fysiotherapie en podotherapie is vaak de sleutel tot succes. De podotherapie in Gezondheidscentrum Meerzicht wordt verzorgd door RondOm Podotherapeuten.

De podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen.

Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën alsook tarieven en vergoedingen vindt u op de website www.podotherapierondom.nl

Logo podotherapeuten rondom 1

 

Afspraak maken:

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.

U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.