Facebook

Fysiotherapie Meerzicht
Uiterwaard 3i
2716 VA Zoetermeer
079-3210820
info@fysiotherapiemeerzicht.nl

☰ Menu

Nieuws

Fysiotherapie bij COPD in basispakket?

Uit de beoordeling van gesuperviseerde oefentherapie bij COPD blijkt dat deze behandeling in voldoende mate voldoet aan de 4 pakketcriteria van het Zorginstituut..

Lees meer...

Fysiotherapeuten behandelen steeds vaker jonge patienten 

Toon me uw boekenkast en ik zeg u wie u bent, luidt een bekend gezegde. Fysiotherapeuten zouden daar hun eigen gezegde tegenover kunnen zetten: toon me uw botten, spieren en gewrichten en ik zeg u wat voor werk u doet. Het menselijk lichaam is een slagveld waarin de arbeidsmarkt diepe bomkraters slaat. De Volkskrant sprak met fysiotherapeuten en chiropractors en inventariseerde de belangrijkste pijnfronten van de werkende mens.

Lees meer...

 

Parkinsonpatienten hebben baat bij gespecialiseerde fysiotherapie 

De ziekte van Parkinson is nog altijd ongeneeslijk, maar patiënten die de aandoening hebben, blijken veel baat te hebben bij gespecialiseerde fysiotherapie.  

Lees meer..

 

Stoppen met roken

"Ik rook nu al zo lang, stoppen heeft nu geen zin meer...". De verstokte roker komt vanaf vandaag niet meer zomaar weg met deze smoes.

Lees meer...

 

Shockwave 

Shockwavetherapie is dé nieuwste wetenschappelijk bewezen behandelmethode voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. 

Lees meer...

 

De ouderwetse kniebuiging is terug

Wie genoeg wil bewegen, zou elke week minstens twee keer oefeningen moeten doen om de spieren en botten te versterken. De Gezondheidsraad adviseert die nieuwe eis toe te voegen aan de bestaande beweegnorm

Lees meer...