Facebook

Fysiotherapie Meerzicht
Uiterwaard 3i
2716 VA Zoetermeer
079-3210820
info@fysiotherapiemeerzicht.nl

☰ Menu

Babymassage

Babymassage

Voor de geboorte wordt je kindje omgeven door de baarmoeder. Door ieder beweging die je maakt, wordt je kindje gewiegd, gemasseerd en bewogen, dit geeft geborgenheid en heeft een rustgevend effect.

Na de geboorte is alles anders en dat is wennen voor je baby! Ze zijn erg gevoelig voor aanraking, aandacht en rust. Aanraken is het eerste communicatiemiddel van een baby. Het speelt een belangrijke rol in de relatie tussen jou en jouw baby. Je leert elkaar zo beter begrijpen en je kan beter helpen wanneer er ongemakken zijn. Deze aspecten komen samen wanneer je jouw baby masseert.

Methode

Tijdens de cursus babymassage leer je zelf jouw baby masseren. De methode is afgeleid van een eeuwenoude, eenvoudige en effectieve methode om je baby en jezef een ontspannen gevoel te bezorgen.

Voor wie ?

De cursus is bedoeld voor baby's tussen twee en acht maanden oud. De groepsgrootte bedraagt maximaal vijf baby's met een ouder per baby erbij. 

Lessen

De cursus babymassage bestaat uit vier lessen van ongeveer een uur. Hierbij leer je zelf jouw baby te masseren en krijg je achtergrondinformatie over de positieve effecten van massage. 

Kosten

De totale kosten voor de cursus babymassage bedragen 55.- euro. 

Cursustijden

Voor informatie over de lestijden en data kun je contact opnemen via ons telefoonnummer of e-mailadres.